werkwijze

Stap 1: METEN

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is absoluut een must voor naadloos zittende maatkleding. Dit is een vak apart. Onze tailors gaan dan ook niet over 1 nacht ijs en meten de lichaamsmaten en bepalen uw houding. U bent van harte welkom in ons knusse atelier in Leusden.

Stap 2: DOORPASSEN

Om ervoor te zorgen dat de maatkleding als een tweede huid zit, is het vervolgens van belang dat de gemeten maten niet alleen kloppen, maar dat ook de pasvorm precies aan uw smaak voldoet. Tijdens het doorpassen van een paspak brengt de tailor waar nodig correcties aan.

Stap 3: MODEL EN STOFKEUZE

Als de maten en de pasvorm naar wens zijn, gaat er een wereld voor u open. Een gevoel van weelde overvalt u, maar nu komt ook de lastige vraag: Wat verder te kiezen? Onze ervaren tailors staan u graag bij met raad en d(r)aad. U kiest uit onze ruime collectie stoffen, voeringen, garens en knopen en bepaalt het model en het uiterlijk.

Stap 4: LEVERING

Binnen 5 weken is uw outfit klaar, waarna we een afspraak maken en uw outfit met u doorpassen.
 • Na m'n eerste dames maatkostuum wist ik het, dit wil ik iedere dag mijn hele leven lang.... Wat een pasvorm en heerlijke stoffen.
  Eugenie Hagendijk, COO at Bonusan B.V.
 • Ik heb nu een aantal maatpakken en maathemden gekocht, elke keer topkwaliteit en een persoonlijke service die staat!
  Martijn Standaart, Commercieel Directeur NRC Media
 • De aandacht die het-pakhuys je geeft, is klasse en levert me een op maat gesneden look op
  Wilco van Bezooijen, Directeur Ricoh Document Center Midden Nederland.
 • Het maathemd van het-Pakhuys zit als gegoten. Het zit extra lekker omdat het gemaakt is met eerlijke arbeid en duurzame stoffen!
  Martijn Kosterman, Programmacoördinator Duurzaam Den Haag
 • Wilde je nogmaals bedanken voor je geweldige hulp, deskundige advies en warme ontvangsten. De reacties over mijn trouwkostuum waren overweldigend!!!!! Ik zag er fantastisch uit en voelde me zo rijk in deze prachtige kleding!
  Lieve groet Femke Jordens

Wij bellen u

 1. Naam:
  Invalid Input
 2. Telefoon:
  Invalid Input

Contact

 • Parelduiker 23
  3831GG Leusden
 • 033-8882688