Opdracht

Door ondertekening, van het opdrachtformulier en / of het doen van de aanbetaling, geeft u te kennen dat u met de leverings-, betalingsvoorwaarden en maatvoering akkoord gaat. het-PAKhuys heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u het-PAKhuys hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door het-PAKhuys aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan het-PAKhuys worden gemeld. Inkoopvoorwaarden worden op voorhand niet akkoord bevonden.

PRIJZEN

het-PAKhuys garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van de bestelling niet worden verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Prijsverlagingen kunnen wel voorkomen. U vindt de laatste prijzen altijd voor maatkleding op www.het-pakhuys.nl. Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

BETALING

Voor iedere bestelling/order ontvangt u een totaalfactuur. Hiervan dient 60% aanbetaald te worden, waarna wij uw order in productie nemen en dient de restant betaling maximaal 14 dagen na melding aan u dat uw maatkleding klaar is is te zijn voldaan. Indien op verzoek extra aanpassingen nodig zijn of als gevolg van een tussentijdse lichaams– of maatverandering, dan zullen de hiermee verband houdende kosten achteraf berekend worden. De betalingscondities zullen met u doorgesproken worden. Het is het-PAKhuys toegestaan deelincasso te verrichten indien geen volledige uitlevering heeft plaatsgevonden of een door pas afspraak van klantzijde langer dan 14 dagen na melding dat uw maatkleding klaar is gemaakt kan worden. Bij niet tijdige betaling zal de vordering ter verwerking worden aangeboden aan onze incasso service.

Plaggemars Incasso te Baarn.

RECHT VAN EIGENDOMSOVERDRACHT

het-PAKhuys levert op basis van het recht van eigendomsvoorbehoud. Recht van eigendom gaat over nadat betaling volledig heeft plaatsgevonden.

AFSPRAAK

Bij het niet tijdig afzeggen of niet nakomen van een bevestigde afspraak, lees 24 uur , kunnen wij de (verloren) tijd in rekening te brengen t.w.v. € 125,– per afspraak.

BEZORGING – LEVERING

In overleg kunnen kledingstukken en items worden verstuurd. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht, mits anders is overeen gekomen. Dit zal vooraf overlegd worden.

U KRIJGT ALTIJD BERICHT

Al onze producten hebben een bepaalde levertijd. Deze levertijd kan variëren van 6 tot 10 weken. Het kan echter voorkomen dat een artikel of stof tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen twee tot vier weken na het plaatsen van uw bestelling bericht en houdt het-PAKhuys uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u bericht dat uw bestelling komt te vervallen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

UW BESTELLING CONTROLEREN

Na levering van uw bestelling geldt een controleplicht. Iedereen die een bestelling heeft ontvangen is verplicht zijn/haar bestelling binnen 48 uur na levering te controleren op juistheid. Indien de klant niet binnen 48 uur heeft geregeerd vervallen alle aansprakelijkheden op onjuistheden met betrekking tot deze bestelling.

MAATVOERING

Daar alle producten (stropdassen, confectiekleding en shawls uitgesloten) op maat worden gemaakt is retourneren niet mogelijk zonder duidelijk aanwijsbare of aan het het-PAKhuys verwijtbare reden. Door het ondertekenen van uw inmeet document gaat u ook akkoord met de genomen maten. Retourneren is uitsluitend mogelijk indien uw bestelling na uitlevering en controle door uzelf alsnog afwijkend is qua maat of uitvoering. Ons atelier behoudt zich het recht van 1cm marge in het maakproces van uw pak.

PRIVACY GEWAARBORGD

Uw persoonlijkegegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van het-PAKhuys, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail klantenservice@het-pakhuys.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan het-PAKhuys, Afdeling Klantenservice, Parelduiker 23 3831 GG te Leusden.

ADRESWIJZIGING

Klanten zijn verplicht het-PAKhuys van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang het-PAKhuys geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht werkzaam en of woonachtig te zijn op het laatst bij het-PAKhuys bekende adressen en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op dat adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u het-PAKhuys -indien nodig – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

ANNELEREN

Annulering na akkoord opdracht, indien na gegeven akkoord voor opdracht een opdracht wordt geannuleerd, dan behoud het-PAKhuys zich het recht voor annuleringskosten in rekening te brengen. Annuleringskosten bedragen 80 % de verstrekte opdracht. Dit geld tevens voor het geven van akkoord na inmeten en niet volbrengen van de afgesproken aanbetaling.

STOFFEN

Soms kan pillen, vooral in het kruis van de broek, zich ook manifesteren in de aanwezigheid van reguliere stof (reguliere middelen: een stof die het minimum vereist door de specifieke Woolmark (IWS) TM 196 overschrijdt).

Factoren die pillen kunnen veroorzaken of versterken

  • Klimaatomstandigheden (hoge relatieve vochtigheid kan voor pillen zorgen)
  • De vorm van het lichaam (mensen die grote maten dragen, hebben grotere wrijving tussen de stofdelen. Bijvoorbeeld door continue druk van de stof tussen de bovenbenen.
  • De neiging tot overmatige transpiratie waardoor de stof vochtiger wordt.
  • De snit van de broek (broek met een zeer hoge taille en kruis maakt dat de stof meer kracht zet op het achterpand en het kruis)
  • Ongepaste slijtage van de broek (bijv. Fietsen)
  • Overmatige en voortdurende slijtage van de broek (bijv. elke dag een week lang dragen)

Nep lederen stoelen en banken veroorzaken extra warmte en wrijving. Alle genoemde factoren kunnen bijdragen aan het ontstaan van pillen. En is vooral in het kruis en onder de oksels meestal zichtbaar. Niemand kan helaas vooraf aangeven of stoffen bij bepaalde personen meer risico lopen. Onze stoffen zijn geselecteerd op pilling maar helaas is het door genoemde factoren niet uit te sluiten.

De toepasselijkheid van algemene (leverings- of inkoop-) voorwaarden van andere (contracts-) partijen wordt uitdrukkelijk uitgesloten, tenzij partijen schriftelijk uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen.

Deze algemene voorwaarden zijn opvraagbaar via klantenservice@het-PAkhuys.nl