Specialist in maatpakken voor vrouwen

Wij hebben ons jaren geleden gespecialiseerd in dames maatpak ken.

Iedere vrouw is uniek en heeft haar wensen wat betreft het dragen van een dameskostuum. Vrouwelijk, stoer, klassiek, zakelijk, feestelijk , hip voor ieder moment hebben wij prachtige stoffen en materialen  en maken wij voor iedere vrouw een uniek  kostuum op maat.

Gun je zelf een damesmaatpak!

Een dames maatkostuum dat helemaal past bij jou

Iedere vrouw heeft een unieke pasvorm en niemand is ‘gemiddeld’. Dit maakt het extra jammer dat juist confectiematen vaak van gemiddelden uitgaan en bovendien per merk verschillen. Voor écht optimaal draagcomfort, zou je eens een vrouwelijk maatpak moeten proberen. Zakelijk, casual, feestelijk; wat voor maatkostuum je ook kiest, het zit gegarandeerd als gegoten. En niet onbelangrijk, je voelt je letterlijk stralen. Door de accenten op de juiste plaats te leggen, zit een maatpak als een tweede huid en zie je er oogverblindend uit. Dat moet je ervaren!

Uniek patroon op maat

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is een must voor naadloos zittende maatkleding.

Wij vermaken geen pakken, maar maken voor iedere vrouw een uniek patroon op maat.
Al onze dames maatkostuums zijn van hoge kwaliteit, zodat je bent verzekerd van een duurzaam pak waar je jarenlang plezier van hebt.

Geniet van een subtiele mix van jouw persoonlijkheid, prachtige stoffen en een model waar jij je goed in voelt.

Persoonlijk stijl advies

Om een uniek en persoonlijk dames maatkostuum te maken, hebben we eerst uitvoerig overleg. Aan de hand van jouw input krijg je een persoonlijk stijladvies. Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 15.000 prachtige stoffen en verschillende kleuren. Door de accenten op de juiste plek te leggen, komen we samen tot het ultieme dames maatpak!

Uiteraard draait alles om jou.

Om je alle noodzakelijke aandacht te kunnen geven, werken we alleen op afspraak.