Heren overjas – mantel

De finishing touch!

Een prachtige op het lijf gesneden mantel of overjas maakt je maatpak helemaal af. Voor zakelijk, stijlvolle, stoere of sportieve uitstraling.

De overjas met een perfecte pasvorm

Met een op maat gemaakte overjas, vervaardigd van de mooiste stoffen, is succes verzekerd!. Wij helpen je graag en uitgebreid bij het samenstellen van een perfect passende overjas. Voorzien je van persoonlijk stijladvies, waarbij we niet alleen kijken naar wat jou het beste past, maar ook voor welke gelegenheden de overjas bedoeld is. Tevens geven we tips over kleuren en stoffen en adviseren je over de eigenschappen van materialen.

Persoonlijk stijladvies

Om een unieke overjas voor je te kunnen ontwerpen en maken, luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën. Daarbij geven we je een persoonlijk stijladvies. Zo helpen we je een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en met het kiezen van de kleuren. Samen komen we tot het maatkostuum waar je voorheen alleen maar van kon dromen.
Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken we uitsluitend op afspraak.

Stofleveranciers & weverijen

Heren overjas mantel – lange overjas man – wintermantel heren op maat gemaakt – nette regenjas – stijlvolle zakelijke winterjas heren – zakelijke heren overjas