Dames overjas – mantel

De finishing touch!

Een prachtige op het lijf gesneden mantel of overjas maakt je maatpak helemaal af. Voor zakelijke, vrouwelijke, stoere of sportieve uitstraling.

Lange vrouwelijke overjas met een perfecte pasvorm

Met een op maat gemaakte overjas, vervaardigd van de mooiste stoffen, is succes verzekerd!. Wij helpen je graag en uitgebreid bij het samenstellen van een perfect passende vrouwelijke mantel. Voorzien je van persoonlijk stijladvies, waarbij we niet alleen kijken naar wat jou het beste past, maar ook voor welke gelegenheden de mantel bedoeld is. Tevens geven we tips over kleuren en stoffen en adviseren je over de eigenschappen van materialen.

Persoonlijk stijladvies

Om een uniek maatpak voor je te kunnen ontwerpen en maken, luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën. Daarbij geven we je een persoonlijk stijladvies. Zo helpen we je een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en met het kiezen van de kleuren. Samen komen we tot het maatkostuum waar je voorheen alleen maar van kon dromen.
Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken we uitsluitend op afspraak.

Stofleveranciers & weverijen

Dames overjas mantel – lange overjas vrouw – wintermantel op maat gemaakt – vrouwelijke regenjas – stijlvolle vrouwelijk mantel – zakelijke dames overjas