Werkwijze inmeten en samenstellen maatkostuum.

Werkwijze inmeten maatkostuum

Meten

Lees meer...

Een vak appart

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is absoluut een must voor naadloos zittende maatkleding. Dit is een vak apart. We gaan dan ook niet over 1 nacht ijs en meten allereerst je lichaamsmaten & bepalen je houding. Wij vermaken geen pakken maar maken voor iedereen een uniek patroon op maat.

inmeten en samenstellen maatkostuum

Als een tweede huid

Lees meer....

Als een tweede huid

Om ervoor te zorgen dat jouw maatkostuum als een tweede huid zit, is het vervolgens van belang dat de gemeten maten niet alleen kloppen, maar dat ook de pasvorm precies aan je smaak voldoet. Tijdens het door passen van een pas pak brengen we waar nodig correcties aan en leggen we de accenten op de juiste punten.

inmeten en samenstellen maatkostuum

Model & stofkeuze

Lees meer....

Geheel naar jouw wensen

Als de pasvorm naar wens is, gaat er een wereld voor je open. Een gevoel van weelde overvalt je, maar dan komt ook de lastige vraag: Wat verder te kiezen? Uiteraard staan wij je bij met raad en d(r)aad. Je kiest uit onze ruime collectie stoffen, voeringen, garens en knopen en bepaalt zelf het eindresultaat.

Inmeten en samenstellen maatkostuum

Levering

Lees meer....

Puntjes op de i

Binnen 6 weken is de door jouw gekozen outfit klaar en word je gebeld voor een afspraak. Tijdens deze afspraak passen we je nieuwe maatkostuum nogmaals door en zetten desgewenst de puntjes op de i.
Versnelde levering is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Eenvoudig Nabestellen

We bewaren je patronen, maten en gegevens zeer zorgvuldig, waardoor je eenvoudig een nieuwe outfit kunt samenstellen. Maak gerust een nieuwe afspraak in onze studio of stel een nieuwe outfit samen aan de hand van nieuwe stoffen en materialen die we je kunnen toesturen.

Klik hier voor je nieuwe aanvraag

Werkwijze inmeten en samenstellen maatkostuum