UNIEK TROUWPAK OP MAAT GEMAAKT

-Uniek trouwkostuum, traditioneel jacquet, rokkostuum, een eigentijdse of klassieke Smoking-

Uniek trouwpak, smoking, jacquet of rokkostuum, op maat gemaakt

De trouwkostuums van het-PAKhuys worden op maat gemaakt in een hoogstaand Europees atelier, waar ambacht en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan.

Uiteraard helpen we van begin tot eind. Dat begint met het combineren van jouw wensen met ons professionele stijladvies. Voor het ultieme trouwkostuum meten we uitvoerig je maten en kun je vervolgens kiezen uit onze rijke collectie prachtige stoffen, voeringen, garens en knopen. Zo komen we samen tot een uniek trouwpak.

Het is tenslotte ook een unieke dag!

Maak je pak compleet met bijpassend strikje, pochet, maathemd en/of das

Om je trouwpak, smoking of jacquet helemaal compleet te maken, kun je kiezen uit bijpassende strikjes, pochets, maathemden en of stropdassen. We zorgen ervoor dat alle elementen naadloos op elkaar zijn afgestemd. Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen schenken,

Klik hier voor meer accessoires

Persoonlijk stijladvies

We geven je altijd een persoonlijk stijl advies zodat we uiteindelijk het ultieme trouwpak voor je te kunnen ontwerpen en maken. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën. Waardoor we je kunnen helpen een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en met het kiezen van de kleuren. Samen komen we tot het trouwkostuum waar je voorheen alleen maar van kon dromen.

Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken we uitsluitend op afspraak.