GUN JEZELF EEN MAATPAK

MAATKOSTUUM DAT VOELT ALS EEN TWEEDE HUID

Met een op maat gemaakt pak, vervaardigd van de mooiste stoffen, is succes verzekerd!. Wij helpen je graag en uitgebreid bij het samenstellen van het ultieme maatpak. We voorzien je van persoonlijk stijladvies, waarbij we niet alleen kijken naar wat jou het beste past, maar ook voor welke gelegenheden je pak bedoeld is. Tevens geven we tips over kleuren en stoffen en adviseren je over de eigenschappen van materialen.

Onze pasmodellen geven je het ultieme pasgevoel. Italiaanse stijl, Engels, Duits, formeel, hip of klassiek: alles is mogelijk!

PERSOONLIJK STIJLADVIES

Om een uniek maatpak voor je te kunnen ontwerpen en maken, luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën. Daarbij geven we je een persoonlijk stijladvies. Zo helpen we je een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en met het kiezen van de kleuren. Samen komen we tot het maatkostuum waar je voorheen alleen maar van kon dromen.
Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken we uitsluitend op afspraak.

UNIEK PATROON OP MAAT

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is een must voor naadloos zittende maatkleding.

Wij vermaken geen pakken, maar maken voor iedere maatpak een uniek patroon.
Al onze heren maatkostuums zijn van hoge kwaliteit, zodat je bent verzekerd van een duurzaam pak waar je jarenlang plezier van hebt.

Geniet van een subtiele mix van jouw persoonlijkheid, prachtige stoffen en een model waar jij je goed in voelt.

WEVERIJEN