Vrouwelijk, zakelijk, feestelijk of casual

Mantelpak, jurk of rok  op maat gemaakt, van de mooiste stoffen, met perfecte pasvorm in jouw eigen stijl.

Succes verzekerd!

Zakelijk, feestelijk of casual mantelpak / jurk, passend bij jou!

Iedere vrouw is uniek. Zo ook haar pasvorm. Confectiematen zijn altijd gemiddelden en verschillen per merk. Wij bieden je de perfecte pasvorm, waardoor je meer draagcomfort ervaart. Door de accenten op de juiste plaatsen te leggen, maken onze damesmaatpakken jouw verschijning nóg mooier. Of het nu een zakelijk maatkostuum is, een feestelijke rok of een casual mantelpak, we passen het volledig aan op jouw wensen!

In mooie en goed passende kleding stralen we!

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is een must voor naadloos zittende maatkleding. Wij vermaken geen pakken, maar maken voor iedere vrouw een uniek patroon op maat. Het resultaat is een subtiele mix van jouw persoonlijkheid en prachtige stoffen. Doordat onze mantelpakken met de grootse zorg worden vervaardigd en altijd van hoge kwaliteit zijn, beschik je straks over een duurzaam kostuum waar je jaren plezier aan beleeft.

Persoonlijk stijladvies

Om het ultieme dames maatpak te creëren, luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens geven we je een persoonlijk stijladvies. Tevens helpen we je een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en helpen je met het kiezen van de kleuren en het uiterlijk. Ten slotte leggen we de accenten op de juiste plaats zodat we samen met jou het ultieme maatkostuum maken.
Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen schenken, werken we uitsluitend op afspraak.

-mantelpak, jurk of rok-