mantelpak-jurk-rok

OP MAAT GEMAAKT MET EEN ULTIEME PASVORM

Vrouwelijk, zakelijk, feestelijk of casual

Zakelijk, feestelijk of casual mantelpak of een jurk, passend bij jou!

Iedere vrouw is uniek. Zo ook haar pasvorm. Confectiematen zijn altijd gemiddelden en verschillen per merk. Wij bieden je de perfecte pasvorm, waardoor je meer draagcomfort ervaart. Door de accenten op de juiste plaatsen te leggen, maken onze mantelpakken jouw verschijning nóg mooier. Of het nu een zakelijke jurk is, een feestelijke rok of een casual mantelpak, we passen het volledig aan op jouw wensen!

Maatjurk, mantelpak of rok

In mooie en goed passende kleding stralen we!

Het goed opmeten van de lichaamsmaten is een must voor naadloos zittende maatkleding. Wij vermaken geen kleding, maar maken voor iedere vrouw een uniek patroon op maat. Het resultaat is een subtiele mix van jouw persoonlijkheid en prachtige stoffen. Doordat onze mantelpakken met de grootse zorg worden vervaardigd en altijd van hoge kwaliteit zijn, beschik je straks over een duurzame outfit waar je jaren plezier aan beleeft.

Mantelpak-jurk of rok

Persoonlijk stijladvies

Om een ultieme outfit te creëren, luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens geven we je een persoonlijk stijladvies. Tevens helpen we je een keuze te maken uit de enorme collectie van meer dan 15.000 prachtige stoffen en helpen je met het kiezen van de kleuren en modellen. Ten slotte leggen we de accenten op de juiste plaats zodat we samen met jou een ultieme outfit op maat maken.
Om je alle persoonlijke aandacht te kunnen schenken, werken we uitsluitend op afspraak.

Dames maatpak maatkostuum

mantelpak, jurk of rok op maat gemaakt