Formele dresscode vanaf 18.00 uur

Heren : dragen een rokkostuum bestaande uit een zwarte jas, broek en wit vest. De jas heeft geen knoopsluiting en naar achter toe afgeronde panden tot in de knieholte. De broek heeft een gebreide galon aan de zijkant. Het overhemd is wit met een opstaand of liggend boord heeft parelmoerknoopjes, dubbele manchetten met (ver) zilverede manchet knopen. U draagt een witte strik, bij voorkeur zelf gestrikt en een wit pochet. Bij formele gelegenheden draagt u altijd een wit pochet. De schoenen zijn zwart (lak) en u laat het horloge thuis want gezelligheid kent geen tijd.

 

Dames : dragen een lange avondjapon c.q. groot avondtoilet, van zijde of satijn (geen wol) in een kleur passend bij het seizoen. De schouders zijn bedekt. Bij de jurk worden handschoenen gedragen in de kleur van de jurk of de schoenen. Handschoenen mogen alleen afgedaan worden als een oudere dame die tot de aanwezige behoort geen handschoenen draagt of deze af doet. Sieraden draagt u over de handschoenen, geen horloge met een bijpassend klein tasje en hakschoenen.